Tiina Elovaara

Kuka olen?

Työskentelen yhteiskuntasuhteiden neuvonantajana viestintäyritys Kreabilla, sekä toimin ratkaisukeskeisenä valmentajana. Koulutuksen valmentajaksi olen saanut Tampereen kesäyliopiston koulutusohjelmassa, kokeneen psykoterapeutin alaisuudessa. Olen kiinnostunut syvästi ihmisistä ja vuorovaikutuksesta. Henkisyys, empatia ja luonto ovat iso osa elämääni. Perheeseeni kuuluu kumppani, pieni tytär ja koira.

Aiemmat tehtävät

Toimin poliittisissa luottamustehtävissä lähes 15 vuoden ajan. Olen työskennellyt Euroopan parlamentissa, Tampereen kaupunginvaltuutettuna, sekä vuosina 2015-2019 toimin Pirkanmaan kansanedustajana. Vuodet eduskunnassa opettivat paljon. Opin toimimaan ammattilaisena poliittisessa järjestelmässä, kansainväliseltä kentältä kuntatasolle, sekä kampanjoimaan ja viestimään. Koulutustaustani on aikuiskasvatustieteen ja liiketalouden parista. Eniten minua puhuttelee ihmisyyden syvemmät virrat, toipuminen ja kasvu. Näiden teemojen kanssa työskentelen, vieraillessani puhujana järjestöissä ja yrityksissä, sekä toimiessani hallituksen jäsenenä Tampereen Ensi – ja turvakoti ry:ssä.

Arvoni

Vuorovaikutus, kunnioitus ja empatia

Vaikeuksien ja voittojen kautta olen saanut huomata, että vuorovaikutustaidot ja empatia ovat taidoista tärkeimmät. Olemalla aidosti läsnä ja kuuntelemalla, voimme todella kasvaa ja kehittyä yhdessä. Asiakkaillani on usein vastaukset sisällään, ja autan valmennuksissa heitä löytämään näiden vastausten luo.

”Valmennukseni on kestänyt n. 1,5v ja olen kokenut siitä olevan suurta apua oman elämän haasteiden, pelkojen, toiveiden ja tavoitteiden pohdinnassa. Valmennus auttaa jäsentelemään ajatuksia kun mieltä askarruttavia asioita saa läpikäydä omasta arjesta ulkopuolisen, riippumattoman henkilön ja ammattilaisen kanssa. Vaikka ongelmat eivät useimmiten luonnollisesti kerralla ratkea, lähden valmennuksesta joka kerta mieli kirkkaampana ja ajatukset selkeämpinä. Valmennuksesta saadut eväät antavat suuntaa ajatuksille ja tekemiselle. Tapaamiset sopivalla tavalla rytmittävät arkea kun kalenterissa on varattu säännöllisin väliajoin aikaa, jolloin saa ja pitää keskittyä omien ajatusten ja ongelmien jäsenneltyyn läpikäyntiin. Valmennus on tuonut minulle ymmärrystä itsestäni ja käyttäytymisestäni. Se on myös tarjonnut myös lohtua sekä antanut itsevarmuutta.” - Asiakaspalaute

Scroll to Top