Tule mukaan

Hei!

Jos mietit, kuinka voisit olla mukana Sinisten toiminnassa, ota rohkeasti yhteyttä! Olet lämpimästi tervetullut kasvavaan joukkoomme. 🙂

Puolue on yhtä kuin ihmiset. Ihmiset tekevät kodin ja tunnelman. Tavoitteenamme on saada toimintaan mukaan mahdollisimman erilaisia ihmisiä, erilaisista taustoista. Tarvitsemme kaiken ikäisiä ihmisiä. Politiikka kaipaa myös sukupolvenvaihdosta.

Haluamme tehdä inhimillistä ja toista kunnioittavaa politiikkaa. Sinisiin on tervetullut jokainen joka kunnioittaa toista ihmistä ja erilaisia mielipiteitä. Olit sitten liberaali tai konservatiivi, vanhempi tai nuorempi, mitä sukupuolta tahansa, kokeneempi tai aivan uusi politiikassa, tervetuloa!

Tarvitsemme toimintaan mukaan mm. some-aktivisteja, mainosten jakajia, graafikkoja, idea-nikkareita, kahvinkeittäjiä, asiantuntijoita, pullanleipojia, slogan-innovaattoreita…juuri sinunlaisia positiivisia muutosta kaipaavia ihmisiä.

Puolueen ohjelmantyön tekeminen on nyt käynnistynyt. Kevättalvella näet meitä eri puolella Suomea. Ota rohkeasti yhteyttä lähimpään edustajaamme, tai liity mukaan nettisivujemme kautta: www.sininentulevaisuus.fi.

Pirkanmaalla toimintaamme vetää Ari Prihti: ari.prihti@punkalaidun.fi, tule mukaan postituslistalle ja seuraavaan kokoukseemme.

Meidät löytää myös Twitteristä @Sinitulevaisuus tai Facebookista nimellä Sininen tulevaisuus. Valtakunnallinen sähköpostiosoitteemme on info@sininentulevaisuus.fi, sieltä saat apua ja neuvoa mihin tahansa kysymykseen.

Jos haluat tukea Tiinan kampanjaa pienellä lahjoituksella, alla tiedot:

Tilinumero: FI 9411 4635 0086 7426

Saaja: Tiina Elovaaran tukiyhdistys

Viestikenttään: Vaalit 2019

Pienikin summa merkitsee paljon.

Kiitos jokaiselle tähän mennessä lahjoittaneelle.

Tervetuloa mukaan! 🙂