Tampereen henki

Kokoonnuimme viikonloppuna Sinisten perustavaan puoluekokoukseen Tampereelle. Kokouksen tunnelma oli hyvin lämmin, kannustava ja eteenpäin katsova.

Sinisissä ei ole tilaa kuppikuntaisuudelle tai omien haukkumiselle. Arvostamme toinen toisiamme ja olemme käyneet kovan koulun. Tämän puolueen perustukset ovat vielä pienet mutta sitäkin vahvemmat. Jokaisella joka on liittynyt Sinisiin, on henkistä vahvuutta. Me emme liiku mukavuusalueilla, me teemme välttämättömän. Siniset tukevat toisiansa, kestävät kritiikkiä, taistelevat arvojensa puolesta ja haluavat katsoa tulevaisuuteen.

Ensi vuonna nostamme piirit ja paikallisyhdistykset uuteen kukoistukseen. Tulemme puoluejohdon ja kansanedustajien kanssa vierailemaan maakunnissa ja tulemme kentän tueksi. Ensi vuosi on Sinisten vuosi. Järjestämme tori- ja keskustelutilaisuuksia, rekrytoimme jäseniä ja pidämme aktiivisesti yhteyttä jäseniin. Keräämme ideoita, kuuntelemme sinua.

Puolue on yhtä kuin ihmiset. Ihmiset tekevät kodin ja tunnelman. Toivon että Tampereen henki jää elämään. Tavoitteenamme on saada toimintaan mukaan mahdollisimman erilaisia ihmisiä, erilaisista taustoista. Tarvitsemme kaiken ikäisiä ihmisiä. Politiikka kaipaa myös sukupolvenvaihdosta.

Haluamme tehdä inhimillistä ja toisia kunnioittavaa politiikkaa. Sinisiin on tervetullut jokainen joka kunnioittaa toista ihmistä ja erilaisia mielipiteitä. Olit sitten liberaali tai konservatiivi, vanhempi tai nuorempi, mitä sukupuolta tahansa, kokeneempi tai aivan uusi politiikassa, tervetuloa! Siniset haluavat ratkoa ongelmia, me kestämme erilaisia näkemyksiä ja löydämme yhteisen ratkaisun.

Ohjelmatyö käynnistyy tällä viikolla ja kevättalvella näet meitä eri puolella Suomea. Ota rohkeasti yhteyttä lähimpään edustajaamme, tai liity mukaan nettisivujemme kautta: www.sininentulevaisuus.fi.

Pirkanmaalla toimintaamme vetää Ari Prihti: ari.prihti@punkalaidun.fi, tule mukaan postituslistalle ja seuraavaan kokoukseemme.

Meidät löytää myös Twitteristä @SiniTulevaisuus tai Facebookista nimellä Sininen Tulevaisuus. Valtakunnallinen sähköpostiosoitteemme on info@sininentulevaisuus.fi, sieltä saat apua ja neuvoja mihin tahansa kysymykseen.

Ollaan yhteydessä!