Suosittelijat

“Tiina Elovaara on todellinen politiikan uudistaja. Hän katsoo aina asioiden suurta kuvaa, eikä välitä puoluepoliittisesta suhmuroinnista tai itsekkäistä edunvalvontarajoista. Hän puolustaa väsymättä niitä, jotka apua tarvitsevat. Hän on lämminsydäminen ja oikeamielinen ihminen. Suomen politiikka kaipaa kipeästi Tiina Elovaaran kaltaisia ihmisiä uudistamaan yhteiskuntaamme kohti parempaa huomista.”
-Sampo Terho, eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri, Sinisen Tulevaisuuden puheenjohtaja


“Tiina on poliitikkona ennen kaikkea vilpitön. Hän toimii juuri niin kuin parhaaksi kokee ja sitä päättäjässä arvostan. Tiina kunnioittaa ihmisiä taustasta riippumatta ja on aina valmis yhteistyöhön.”
-Saara-Sofia Siren, Kokoomuksen kansanedustaja


“Tiina on empaattinen maailmanparantaja. Paljon hyviä ajatuksia. Onneksi olen saanut tutustua häneen.”
-Mikael Junger, oikeustieteen lisensaatti ja Liike Nyt – ryhmän perustaja 


“Tiina on sydämellinen ihminen ja pyrkii aidosti tekemään yhteistyötä yli puoluerajojen.”
-Satu Hassi, Vihreiden kansanedustaja


”Tiina Elovaara on omaksunut sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ja itsemääräämisoikeuden linjan. Harjoittelijanani Brysselissä hän osoitti ymmärtävänsä politiikan syy- ja seuraussuhteita sekä lojaalisuuden arvon.”
-Timo Soini, ulkoministeri ja Sinisen tulevaisuuden kansanedustaja


”Puhutaan ‘Kallion kuplasta’ – omassa todellisuudessa elävistä helsinkiläisistä punavihreistä, joille konservatiivit on kirosana. No, satun asumaan Kalliossa ja kovasti toivon, että Tiina äänestetään eduskuntaan. Tiina on ihminen, joka toimii eriarvoistamista vastaan ja ymmärtää huono-osaisuutta ja sen taustoja – ilmiötä, joka ei ole ihan vieras täällä Kalliossakaan.”
-Arno Kotro, filosofian opettaja ja kirjailija

“Olen kohdannut Tiinan eduskunnassa valiokuntatyössä. Siellä hän teki minuun, konfliktinratkaisun ammattilaiseen suuren vaikutuksen inhimillisyydellään ja perehtyneisyydellään. Toivottavasti kohtaan häntä eduskunnassa tulevaisuudessakin, sillä hänen otteensa työskennellä on Suomelle hyväksi.”
-Hussein Al-Taee, rauhanvälittäjä (CMI:n neuvonantaja)

“Olen saanut tutustua Tiinaan jo yli kymmenen vuotta sitten. Päättäjänä ystäväni on vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja avarakatseisesti erilaisia näkökulmia sekä suuria kokonaisuuksia ymmärtävä visionääri, joka tarvittaessa kykenee negatiivisetkin asiat kanavoimaan voimavaraksi ja sitä kautta laajasti suomalaisten arkea rakentavaksi. Lämmin suositus jatkoon siis.”
-Timo Taivalsalmi, ylilääkäri, Tampere