Katse kevääseen

Hei,

Istun keittiönpöydässä juomassa kahvia ja katselen kuinka kevät kolkuttelee ikkunan takana.
Kulunut kevät ja kampanja olivat samaan aikaan vaativa ja antoisa kokemus. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen, 3692 ääneen, lähemmäs 4000 pirkanmaalaista olisivat halunneet nähdä minut eduskunnassa. Tästä olen sanaton.
Pirkanmaa sai hyvät Perussuomalaiset kansanedustajat. Lea Mäkipää, Laila Koskela, Veltto Virtanen ja Martti Mölsä ovat neljä valittua, ja Heikki Luoto varakansanedustaja. He luovat suunnan ja pohjan tulevalle eduskuntakaudelle. Olen luottavaisin mielin. Erityisen iloinen olen kahdesta vahvasta naisesta, vaikka en itseäni feministiksi luekaan. Martti Mölsää arvostan myös suuresti. Hienoa!
Henkilökohtaisesti jatkan opintojani Tampereen yliopistossa, aikuiskasvatuksen parissa. Lisäksi jatkan luottamustehtävieni hoitoa Tampereella. Teen jatkossakin töitä pienen ihmisen eteen sekä kaupunginvaltuustossa, että Lasten ja nuorten lautakunnan varapuheenjohtajana. Minulla on nyt neljä vuotta aikaa kasvaa ja oppia, lukea itselleni ammatti myös politiikan ulkopuolelta ja olla vielä nuori. Olen siis iloinen ja tyytyväinen.
Sen verran pahan tartunnan politiikasta olen viiden vuoden aikana saanut, että en osaa olla seuraamatta tiiviisti alkavia hallitusneuvotteluja, ja toivon että kaikki osapuolet ottavat vakavasti Suomen asiat ja ymmärtävät yhteistyön merkityksen. Perussuomalaiset uutena poliittisena voimana tuovat suomalaiseen eturivin politiikkaan väkevän muistutuksen siitä, että kansalaisia ei pidä aliarvioida. Pelottelu ja mustamaalaaminen on katkeraa puhetta, sillä nyt ei vastakkainasettelulle jää sijaa. Perussuomalaisia syytetään usein ahdasmielisyydestä, mutta nyt ennakkoluulot ovat toisella laidalla. Arvostetaan äänestäjien antamaa mandaattia ja keskitytään tekemään töitä paremman Suomen puolesta.

Haluan tähän lopuksi kiittää Teitä kaikkia, jotka olette seuranneet ja tukeneet kampanjaa ja myötäeläneet kulunutta taivalta, olen kiitollinen ja iloinen. Omalla esimerkilläni toivon näyttävän sen mahdollisuuden, mikä meillä jokaisella on, kun on halua ja sydäntä, voi saada isojakin asioita aikaan.
Itse pidän suurena asiana sitä, että olen liikuttanut yli kolmea ja puoltatuhatta ihmistä äänestyskopeille.
Tässä saavutuksessa keskeisinä myötävaikuttajina ovat toimineet lapsuudenystäväni Annika Kosonen, jota ilman kampanja ei olisi onnistunut. Annika on ollut rinnalla jo 15 vuotta, myötäeläen ilot ja surut, ja osoitti nyt ammatillisen pätevyytensä ja taitonsa saaden ilman rahaa tuotettua uskomattoman hienon kampanjan. Annikaa odottaa valoisa tulevaisuus viestinnän, luovuuden ja osaamisen saroilla. Olen ylpeä Annikasta.
Lisäksi tukitiimissä ovat toimineet toinen lapsuudenystäväni Tiia Asikainen, joka toi läsnäolollaan hyvää mieltä ja uskoa siihen, että tekeminen kannattaa. Kiitän myös siskoani ja isääni, jotka ovat antaneet paljon itsestään ja ajastaan asialleni. Mutta ennen kaikkea kiitän Sinua, äänestäjäni. Kiitos luottamuksesta, nyt tiedän, että minulla on kannatusta, ja ajamani asiat ovat tärkeitä monille.
Vaalivoitto olisi merkinnyt paljon myös Arja Elovaaralle, joka menehtyi kolme viikkoa ennen vaaleja. Lupasin Arjalle että työ jatkuu. Pidän lupaukseni.

Hyvää kevättä toivottaen,
Tiina Elovaara
Kaupunginvaltuutettu

  1 comment for “Katse kevääseen

  1. Annika
    19.4.2011 at 10:48

    Kiitos kauniista sanoistasi, ne merkitsevät paljon! Kohta on toukokuu, aurinko paistaa, yksi vaihe elämää ja tätä kevättä on takana. Uudet haasteet odottavat, niin elämässä kuin työssäkin. Äänestystulos ja sinun henkilökohtainen äänimääräsi on merkki siitä, että ihmiset ovat nähneet aitoutesi ja suuren sydämesi, ilman isoa kasaa rahaa joka nykyään liian usein tuntuu olevan se ratkaiseva tekijä.

    Malja sinulle, minulle, Isabellalle eli Tiialle, Isällesi, Riikalle, Villelle, Satulle, tukijoukoille, äänestäjille sekä Arjalle ja kaikelle kauniille, mitä hän jätti jälkeensä <3 Me jatkamme. Tulevaisuus näyttää, mihin päädymme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *