Haaveista ja hajoamisesta

Välillä sydäntä painaa ja hengittäminen on vaikeaa. Viime viikot ovat olleet kuin synnyintaistelu, kaikki on ollut pelissä, silti tiedän että jotain tästä syntyy.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä irtautuneet kansanedustajat ovat perustaneet Sininen tulevaisuus -yhdistyksen, joka viedään lähiaikoina puoluerekisteriin. Kannattajakorttien kerääminen on alkanut.

Sielu nostaa kriiseissä paljon pintaan, eri ihmiset näyttäytyvät eri tavalla. Jyväskylän puoluekokous näytti paljon.

Haaveeni tavallisena tyttönä olemisesta rikkoutui kauan sitten. Sen jälkeen en ole yrittänytkään olla tavallinen. Kyllä se silti voimille käy, jos joku heittää hiekkaa päälle koko ajan samalla kun koitat raivata tietäsi pintaan. Mutta jotakin reilua karmaa elämällä silti on. Se pitää nöyränä, ottaa pois ja antaa taas. Jatkuva kaivautuminen ylös hiekasta vahvistaa lihaksia. Joskus lihakset ovat henkisiä.

Sininen tulevaisuus -puolueen tehtävänä on toimia Suomen muutosvoimana hyvinvoinnin, oikeudenmukaisuuden ja turvallisuuden saavuttamiseksi. Tavoitteena on, että jokaisella yli sukupolvien on tasa-arvoiset mahdollisuudet kehittää itseään, ympäristöään ja yhteiskuntaa.

Haluamme esittää selkeitä ja ennakkoluulottomia vastauksia sekä uudistaa Suomea. Emme hyväksy minkäänlaista ihmisvastaisuutta.

Nimi kuvastaa vakautta, rauhaa, uudistusmielisyyttä, tuloksellisuutta ja isänmaallisuutta. Meillä on unelma ja tavoite.

Joskus unelman tekeminen todeksi vie sinusta kaiken, ei se muuten olisi unelma. Sielu repeytyy ja rikkoutuu palasiksi. Ihmiset tallovat niitä palasia minkä ehtivät, tajuamatta sitä. Vaikeaa on olla paljas ja luja, se meinaa viedä hengen.

Miksi sitä sitten haukkaa niin suuria unelmia? Siksi että ne ovat sinussa, kun tulit tähän maailmaan. Ne ovat osa polkuasi. Jos et kulje sitä, kuljet jonkun toisen omaa. Menestykseen ei ole hissiä. Täytyy ottaa portaat. Mutta kyllä sitä välillä, vaihtaisi poiskin.

Poliitikkoja ihaillaan ja vihataan. Mikä tässä tuntuu eniten? Kaikki.

Tiina Elovaara

kansanedustaja (Sininen tulevaisuus)